clik SINI

Wednesday, 26 June 2013

* my part time patner *

assalamualaikum :) hehe

bila petang-petang menjelma ,mulalah aku nak wat something yang tak boring gtuhh ?satgi bukan boleh sangat tup2.~!! kepala ni mula la nk lentok2 cari bantal kesayangan , paham2 ja la? time sleep di ''malam'' hari .

bila cuti sem bermula.. eh tapi dah penghujung2 cuti sem dah ni, rasa macam bawu kemarin bawu abih final exam , hehe hiperbola la polak. tak lama dah nak continue balik study .,next sem dah masuk 3 ?but lambat lagi nak abihkan degree ,huhu:(  perjalanan harus diteruskan .:) do the best untuk sem baru taw!

hati ini terdetik nak buat 'diary online' cewah berbahasa la pulak. lepas SPM nak tunggu result lambat lagi , so berenjoy2 la kat rumah ni dulu..ha time ni la macam-macam agenda muncul .:) nak buat yang nu la , nak buat yang ni la, pertama create TWITTER account dulu maklom la agak ketiggalan zaman. ya la asyik FACEBOOK jew .nak la benda baru pulak.. tut2 rasa nak buat blog .hurmm pikir punya pikir *macam susah sangat nak buat* hehe tada ~ siap dah buat ,then ha sudah macam mana nak guna pulak ni ? buka serabut la pulak cik blog ni..ok ~! hanyalah hangat-hangat tahi ayam ..

beberapa tahun dah abih foundation , lepas tu sambung degree ha! sambung cerita , awal cuti sem 2 baru2 ni terasa la sangat2 untuk memcreate blog :) hehe ingat nak guna yang lama ja lah..aduh pasward lupa la puloks..huhu apa lagi new la ..ha time ni dah takda istilah hangat2 tahi ayam lagi.proses punya proses sebab time ni dah terlalu obses sangat .


Tada ! finally ,huh penat lelah jugak la nak buat benda alah ni..my prinsip kalau nak sesuatu benda tuh cepat2 usaha dan buat.yes! well done..dah tercipta blog yang tak seberapa ni.hehe ini lah salah satunya rakan part time aku, dulu tulis dalam kertas ja. now nak jugak la merasa taip2 konon. baru aku rasa kadang2 tulis ni ada aura dia tersendiri , ada feel gtuh huh ,stop sini dulu lah mood dah stop hehe ok .:)


2 comments:

  1. hihi...bagus layan belog dik..dari kita merayau-rayau tak tentu pasal kan..hihi

    ReplyDelete
  2. heheh..:) betol2 tu..boleh dpt byk info bguna gak ..:)xsia jgak kn..

    ReplyDelete

! (^)_(^) ..jangan malu2 komen eh..temakaseh :)